Door simpele spelletjes hersenen ontwikkelen

Ervaring van een klant

De aanleiding om hulp te zoeken

Het liep “niet lekker” op school. Onze dochter was “slim maar gewoon wat jong”. Wat dat betekende of hoe dat “vanzelf’ goed zou komen, konden ze totaal niet schetsen.

Door gelukkige timing hadden wij net Conny ontdekt. Snel een kennismakingsafspraak gemaakt. Conny stelde ons enorm gerust. Ze kon uitleggen wat wij als “jong” ervaren. Ook de klik tussen dochter en Conny was direct erg prettig. Dat vonden wij toch wel een randvoorwaarde, wilde wij een traject gaan beginnen.

Door simpele spelletjes hersenen ontwikkelen

Kort gezegd heeft Conny onze dochter in staat gesteld om te gaan leren. Door hele simpele en leuke spelletjes heeft zij haar hersenen laten ontwikkelen zodat ze er aan toe is om te leren. Ze heeft onze dochter leren leren. De technieken / strategieën (voor rekenen bijvoorbeeld) die ze had gemist omdat ze er nog niet klaar voor was, heeft ze opnieuw aangeboden. Ook heeft zij ons ondersteund met enkele handige tips en tricks die de “thuis school” (inmiddels in de tweede lockdown beland) niet alleen aangenamer maakte, maar ook nog eens nuttig voor onze dochter. Deze “tips en tricks” alleen al zijn voor ons van onschatbare waarde geweest.

Het resultaat

Vandaag haar rapport ontvangen en het ziet er geweldig uit. Wij zijn vooral blij met de verbeterde werkhouding van onze dochter en zien de toekomst blij tegemoet.

Benieuwd hoe andere klanten de hulp van jijkanleren.nl hebben ervaren? Klik dan hier.

Deel deze blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Recente blogs

Scroll naar top