Referenties

5/5
Ik heb altijd gedacht dat ik niet kon rekenen, maar dankzij de rekenlessen van Conny ben ik gaan inzien dat ik dat wel kon. Conny heeft me de leuke kanten van rekenen laten zien en me gemotiveerd om me best te doen. Ik heb er heel veel aan gehad, want mede dankzij deze reken/wiskunde lessen heb ik toch mijn diploma kunnen behalen.
Toegevoegd door jijkanleren.nl: Dit was het VMBO diploma. De begeleiding heeft Yasmine dat vertrouwen in haar eigen leervermogen gegeven dat ze jaren later een HBO opleiding heeft afgerond en met veel succes aan het werk is gegaan.
Yasmine
5/5
Ik wil je via deze weg ook even complimenteren voor de manier, waarop je in je lessen aan bent gaan sluiten op de soms pittige wensen van deze fanatieke groep. Je mag jezelf een schouderklopje geven: de februari-instroomgroep is mede door jouw goede begeleiding tot de groepen gaan behoren, waarbij de meeste studenten in 1 x geslaagd zijn voor de landelijk verplichte rekentoets voor de Pabo.
Avans Hogeschool, Margriet Veenbrink, contactpersoon voor de februari-instroomgroepen
5/5
Onze dochter "kon niet goed mee komen op school", zoals dat dan gezegd wordt. Pas tegen het einde van de basisschool bleek er sprake van dyslexie en vielen er wat puzzelstukjes op zijn plaats. Echter de motivatie om te leren was er nog steeds niet en die ontstond ook niet op de middelbare school.

Daarnaast waren er ook een paar andere bijzondere aandachtspunten, zoals het niet kunnen knippen met een schaar, evenwichtsproblemen en het niet aangaan van nieuwe initiatieven of nemen van beslissingen.

Ondanks dat onze dochter de volwassen leeftijd al bereikt had, heeft ze toch besloten het traject bij Conny te volgen.

Door o.a. verschillende lichamelijke oefeningen is het gelukt om beide hersenhelften beter samen te laten werken, waardoor de dyslexie verdween, zij verbaal sterker is geworden, vaker nieuwe initiatieven neemt en kan knippen met een schaar.

Reken er maar op dat onze dochter door de begeleiding van Conny in de toekomst gemakkelijker kan leren!

Dank je wel Conny voor je kundigheid en interesse om je in onze dochter te verdiepen!
Tevreden ouders
5/5
Ik geloofde er in het begin echt niet in maar haar methode/traject werkt echt! Onze dochter is van een D met de cito toets voor rekenen naar een A voor de cito toets gegaan! Ik zou er echt op tijd mee starten en niet pas einde vd basisschool. Maar onze dochter gaat een goede toekomst tegemoet en ze kan leren/rekenen! Dat hadden we nooit gedacht. Wij raden Conny ook zekers aan want wat zij afspreekt (welk niveau/doel) te kunnen behalen dat is dan ook echt zo en buiten dat niveau/doel wat is er er het belangrijkste in de hele wereld: een gelukkig, blij kind(eren) toch? Onze dochter heeft eindelijk een glimlach op haar mond omdat het er eindelijk uit is gekomen door de hulp van Conny dat ze nu kan rekenen, echt geweldig en daar zijn we Conny heel dankbaar voor.
Marieke Trompers
5/5
Vorig jaar kwamen wij op Facebook “Jij kan leren.nl” tegen.

Wij zaten al een tijdje met een zoon die geen zin had in leren, moeite had met lezen en rekenen en niet echt contact had met de medeleerlingen op school. Op school werd er gezegd vanaf groep 4 dat hij dyslexie had en dat wordt je gelijk in een hokje geplaatst en dan weten ze op school niet meer hoe ze dit moeten aanpakken. Te veel moeite.

Hierdoor zagen wij de stap naar de middelbare school niet zitten en wisten we dat er echt iets aan gedaan moest worden. We hebben contact gezocht met Conny om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Positief werden we ontvangen door Conny en zij wist het zeker: ik kan jullie zoon helpen! We hoefden eigenlijk niet te twijfelen en zijn gelijk het traject in gegaan.

Linker/rechter hersenhelft (??), prikkels (??), alles werd besproken. We kregen oefeningen mee naar huis en 1 keer in de week een uurtje naar Lage Zwaluwe.

Nu een half jaar later loopt onze zoon fluitend door zijn werkjes van school en gaat met sprongen vooruit. Zeker met lezen (M6 naar M8)

We hebben het volste vertrouwen in Conny. Onze zoon kan nu makkelijker de grote stap maken van de basisschool naar de middelbare school en met een flinke dosis zelfvertrouwen. Het positieve van Conny heeft ons geholpen om onze zoon op een andere manier te helpen, te geloven en te zien groeien.

Dank je wel, Conny en we houden je zeker op de hoogte met de verdere ontwikkelingen.
5/5
Ik was erg sceptisch, maar na het eerste gesprek bij Conny werd ik al snel enthousiast.

Ze liet duidelijk zien dat er bepaalde verbindingen/reflexen in de hersenen aanwezig zijn die niet bij alle kinderen vanzelf weg gaan.

Ze maakte het ook aan mijn zoontje op een simpele manier duidelijk, dat het niet aan hem ligt dat lezen moeilijk voor hem was.

Met simpele en leuke oefeningen is hij flink gegroeid en komt hij gewoon mee met de lesstof.

Het heeft echt een groot verschil gemaakt. Conny, bedankt!!
Dico v. Groesen
5/5
Het liep "niet lekker" op school. Onze dochter was "slim maar gewoon wat jong". Wat dat betekende of hoe dat "vanzelf' goed zou komen, konden ze totaal niet schetsen.

Door gelukkige timing hadden wij net Conny ontdekt. Snel een kennismakingsafspraak gemaakt. Conny stelde ons enorm gerust. Ze kon uitleggen wat wij als "jong" ervaren. Ook de klik tussen dochter en Conny was direct erg prettig. Dat vonden wij toch wel een randvoorwaarde, wilde wij een traject gaan beginnen.

Kort gezegd heeft Conny onze dochter in staat gesteld om te gaan leren. Door hele simpele en leuke spelletjes heeft zij haar hersenen laten ontwikkelen zodat ze er aan toe is om te leren. Ze heeft onze dochter leren leren. De technieken / strategieën (voor rekenen bijvoorbeeld) die ze had gemist omdat ze er nog niet klaar voor was, heeft ze opnieuw aangeboden. Ook heeft zij ons ondersteund met enkele handige tips en tricks die de "thuis school" (inmiddels in de tweede lockdown beland) niet alleen aangenamer maakte, maar ook nog eens nuttig voor onze dochter. Deze "tips en tricks" alleen al zijn voor ons van onschatbare waarde geweest.

Vandaag haar rapport ontvangen en het ziet er geweldig uit. Wij zijn vooral blij met de verbeterde werkhouding van onze dochter en zien de toekomst blij tegemoet.
5/5

Jij kan leren…… en nog veel meer kun je bereiken met en bij Conny!

Een paar weken voor de zomervakantie… Onze dochter van 8 jaar heeft regelmatig een “ongelukje”, zoals ze zelf zegt. Even voor de duidelijkheid; ongelukje is zo ongeveer zeven onderbroeken per dag die goed nat zijn. En voor veel frustraties van beide kanten zorgen.

Toevallig raakte ik met Conny aan de praat en kregen we het over deze situatie. “Joh, kom een keer langs, ik weet zeker dat ik jullie kan helpen”. Enigszins sceptisch, toch maar proberen, want na inmiddels al het medische uit te sluiten, waren we door de meeste opties heen.

Onze dochter zag het wel zitten, gezellig naar Conny toe met mama. Er waren bij onze dochter nog bepaalde reflexen aanwezig, waarvoor ze oefeningen kreeg, 2x per dag thuis oefenen en hopen op snel resultaat. Dan toch thuis de oefeningen in het dagelijkse ritme in passen en aan de slag gaan. Net voordat we op vakantie zouden gaan nog een keertje langs Conny, inmiddels al 2 behandelingen achter de rug, met resultaat! Minder ongelukjes en een kind wat veel zelfverzekerder rondloopt. Vakantie, tja dachten wij, daar gaan we…. Een kind wat geen zin heeft om tussendoor naar de wc te gaan, bang om iets te missen, dan met name gezelligheid. Tot onze verbazing ging het geweldig op vakantie, weinig tot geen natte broeken (ok het was 35 graden, dus veel bikini weer J) Ook eenmaal weer thuis merkten we een groot verschil, onze dochter neemt de tijd om naar de wc te gaan en heeft nauwelijks ongelukjes meer…

Dan voor de laatste keer naar Conny, ook zij merkt een groot verschil in de aanwezigheid van reflexen of eigenlijk juist de afwezigheid hiervan. Met een paar oefeningen over, gaan we huiswaarts en zijn we nog elke dag blij en verrast dat dit mogelijk was, met 4 behandelingen en oefeningen. Knap werk Conny en enorm bedankt!

Groetjes van twee tevreden ouders en een zelfverzekerde meid!​
5/5
5/5
5/5
Hallo Conny,

Twee van mijn kinderen zijn via kennismakingslessen bij jou een traject gestart. Inmiddels is er 1 net klaar en hij heeft ervaring dat rekenen makkelijker gaat. Over het algemeen zegt hij dat alles makkelijker is voor hem.

Hij is bekend met pdd-nos, een autistische diagnose. In zijn gedrag en omgang merk ik dat hij beter in staat is tot relativeren, minder star in zijn emoties hangend, begripvoller naar de ander. Dat is in geen training eerder gelukt bij jeugdpsychologie!

Mijn ander mannetje trekt niet meer onregelmatig zijn spieren in zijn lijf (tics). Rekenen, concentreren, minder jokken gaat langzaam aan beter.
Claudia
moeder
5/5

Onze dochter had sinds groep 4 moeite met rekenen. Steeds een E bij de cito score, veel frustratie thuis. Vooral in de periode dat we thuis les moesten geven werd het voor mij steeds duidelijker dat ze het echt niet snapte en ik kon uitleggen wat ik wil, ze bleef me aan kijken alsof ze water zag branden.

Toen we in groep 7 het voorlopig advies kregen voor de middelbare school was dit lager dan wij hadden verwacht, maar deels omdat rekenen zo laag was, werd dit advies gegeven. Wij besloten om te gaan zoeken naar hulp en kwamen uit bij jijkanleren.nl

In het begin waren wij een beetje twijfelachtig. We kwamen immers om te leren rekenen en waren alleen maar lichamelijke oefeningen en testen aan het doen. Maar het hielp wel degelijk. Haar gedrag veranderde. Verschillende emoties kwamen voorbij en 4 maanden later scoorde ze mooi wel een C bij de cito voor rekenen.

Haar zelfvertrouwen is ook gegroeid, waar we nu zelfs nog iets verder mee aan het werken zijn zodat ze echt in zichzelf gaat geloven dat ze het kan en er zeker mag zijn.

Conny is duidelijk, gaat goed met gedrag en emoties om en is ook streng wanneer dit nodig is. Wij vinden het erg fijn om met haar samen te werken aan goede ontwikkeling en toekomst voor onze dochter.

Familie Dudok
Scroll naar boven