Referenties

5/5
Ik heb altijd gedacht dat ik niet kon rekenen, maar dankzij de rekenlessen van Conny ben ik gaan inzien dat ik dat wel kon. Conny heeft me de leuke kanten van rekenen laten zien en me gemotiveerd om me best te doen. Ik heb er heel veel aan gehad, want mede dankzij deze reken/wiskunde lessen heb ik toch mijn diploma kunnen behalen.
Toegevoegd door jijkanleren.nl: Dit was het VMBO diploma. De begeleiding heeft Yasmine dat vertrouwen in haar eigen leervermogen gegeven dat ze jaren later een HBO opleiding heeft afgerond en met veel succes aan het werk is gegaan.
Yasmine
5/5
Ik wil je via deze weg ook even complimenteren voor de manier, waarop je in je lessen aan bent gaan sluiten op de soms pittige wensen van deze fanatieke groep. Je mag jezelf een schouderklopje geven: de februari-instroomgroep is mede door jouw goede begeleiding tot de groepen gaan behoren, waarbij de meeste studenten in 1 x geslaagd zijn voor de landelijk verplichte rekentoets voor de Pabo.
Avans Hogeschool, Margriet Veenbrink, contactpersoon voor de februari-instroomgroepen
5/5
Onze zoon wordt sinds dit schooljaar via het lgb begeleidt door Conny met zijn rekenen. Hoewel rekenen zeker niet zijn grootste hobby is, is Job enthousiast over de lessen van juf Conny. In zijn eigen woorden: Juf Conny weet heel veel van cijfers en verzint steeds leuke spelletjes. Wij als ouders zijn erg te spreken over de inzet van Conny, deze is vaak meer dan 100% en zij doet haar uiterste best om het en leuk te houden voor het kind maar ook om resultaten te boeken. Ook de open communicatie, bereikbaarheid en verslaglegging ervaren wij als prettig.
Ouders van Job
5/5
Onze dochter, met NLD, heeft dankzij de goede en professionele begeleiding van Juf Conny enorme sprongen gemaakt op rekengebied. Met name de manier waarop de stof wordt aangeboden is voor onze dochter precies de juiste. Het leren rekenen word op zo'n leuke en makkelijke manier aangeboden dat wij alleen kunnen zeggen 'chapeau'.
Fam. Keulemans
5/5
Onze dochter "kon niet goed mee komen op school", zoals dat dan gezegd wordt. Pas tegen het einde van de basisschool bleek er sprake van dyslexie en vielen er wat puzzelstukjes op zijn plaats. Echter de motivatie om te leren was er nog steeds niet en die ontstond ook niet op de middelbare school.Daarnaast waren er ook een paar andere bijzondere aandachtspunten, zoals het niet kunnen knippen met een schaar, evenwichtsproblemen en het niet aangaan van nieuwe initiatieven of nemen van beslissingen.Ondanks dat onze dochter de volwassen leeftijd al bereikt had, heeft ze toch besloten het traject bij Conny te volgen.Door o.a. verschillende lichamelijke oefeningen is het gelukt om beide hersenhelften beter samen te laten werken, waardoor de dyslexie verdween, zij verbaal sterker is geworden, vaker nieuwe initiatieven neemt en kan knippen met een schaar.Reken er maar op dat onze dochter door de begeleiding van Conny in de toekomst gemakkelijker kan leren!Dank je wel Conny voor je kundigheid en interesse om je in onze dochter te verdiepen!
Tevreden ouders
5/5
Wat vooraf ging:In groep 4 werd er door de leerkracht van mijn dochter geconstateerd dat zij heel slecht presteerde op m.n de reken Citotoets vragen, hetgeen haar enorm verbaasde. Zij nam meteen contact met mij op en wij spraken af dit samen te blijven volgen. In groep 5 kreeg ze wederom een geweldige leraar die het opviel dat zij vooral met begrijpend lezen vragen had (of dit nu een som met veel tekst of vragen uit een begrijpend lezen toets of een geschiedenis toets was). De volgende jaren presteerde Elke zeer wisselend op de Citotoetsen. Op school kreeg zij extra rekenonderwijs, maar aangezien zij geen enkel probleem had met gewone sommetjes, was dit een nutteloze operatie.

Wat was het echte probleem?
Het probleem zat hem nl. in het doorgronden van de lees- of rekenvraag met veel tekst. Wat werd er nu precies gevraagd?

Wat deed en zei Conny
Via een vriendin kwam ik bij Conny van Leest van jijkanleren.nl - Reken Maar terecht: eind groep 7 t/m einde groep 8 reden wij 1x per week richting Lage Zwaluwe, waar Conny mijn dochter met spelletjes en oefeningen begeleidde en vooral ook probeerde haar meer zelfvertrouwen te laten krijgen. Na een paar weken had Conny al door hoe ze in elkaar zat en dat er veel meer in zat dan er tot nut toe uitkwam. Zij was degene die als eerste zei dat zij een havo-meisje was.

Hoe is het verder gegaan
Op haar eind Cito scoorde ze toch op mavo niveau en wij zijn het schooladvies in deze ook gewoon gevolgd: we wilden vooral niet dat ze op haar tenen zou lopen. Op de mavo bleek echter dat ze zo hoog scoorde dat ze meteen naar 2 havo mocht. In 2019 heeft ze de havo-opleiding in een keer met fantastische cijfers afgerond! Ik heb meteen Conny gemaild om haar dit te vertellen, want zij was degene die er altijd al van overtuigd was dat zij dit makkelijk zou aankunnen. Momenteel volgt mijn dochter de Hotel Management opleiding, met groot plezier trouwens. Bedankt Conny voor al je wijze lessen ook namens Elke!
Mimi Kruijt
5/5
Hallo Conny,Twee van mijn kinderen zijn via kennismakingslessen bij jou een traject gestart. Inmiddels is er 1 net klaar en hij heeft ervaring dat rekenen makkelijker gaat. Over het algemeen zegt hij dat alles makkelijker is voor hem.Hij is bekend met pdd-nos, een autistische diagnose. In zijn gedrag en omgang merk ik dat hij beter in staat is tot relativeren, minder star in zijn emoties hangend, begripvoller naar de ander. Dat is in geen training eerder gelukt bij jeugdpsychologie!Mijn ander mannetje trekt niet meer onregelmatig zijn spieren in zijn lijf (tics). Rekenen, concentreren, minder jokken gaat langzaam aan beter.Bedankt voor alles, want naast alles wat bereikt is hebben ze het erg leuk ook gehad.Groetjes,
Claudia
moeder
5/5

Jij kan leren…… en nog veel meer kun je bereiken met en bij Conny!

Een paar weken voor de zomervakantie… Onze dochter van 8 jaar heeft regelmatig een “ongelukje”, zoals ze zelf zegt. Even voor de duidelijkheid; ongelukje is zo ongeveer zeven onderbroeken per dag die goed nat zijn. En voor veel frustraties van beide kanten zorgen.

Toevallig raakte ik met Conny aan de praat en kregen we het over deze situatie. “Joh, kom een keer langs, ik weet zeker dat ik jullie kan helpen”. Enigszins sceptisch, toch maar proberen, want na inmiddels al het medische uit te sluiten, waren we door de meeste opties heen.

Onze dochter zag het wel zitten, gezellig naar Conny toe met mama. Er waren bij onze dochter nog bepaalde reflexen aanwezig, waarvoor ze oefeningen kreeg, 2x per dag thuis oefenen en hopen op snel resultaat. Dan toch thuis de oefeningen in het dagelijkse ritme in passen en aan de slag gaan. Net voordat we op vakantie zouden gaan nog een keertje langs Conny, inmiddels al 2 behandelingen achter de rug, met resultaat! Minder ongelukjes en een kind wat veel zelfverzekerder rondloopt. Vakantie, tja dachten wij, daar gaan we…. Een kind wat geen zin heeft om tussendoor naar de wc te gaan, bang om iets te missen, dan met name gezelligheid. Tot onze verbazing ging het geweldig op vakantie, weinig tot geen natte broeken (ok het was 35 graden, dus veel bikini weer J) Ook eenmaal weer thuis merkten we een groot verschil, onze dochter neemt de tijd om naar de wc te gaan en heeft nauwelijks ongelukjes meer…

Dan voor de laatste keer naar Conny, ook zij merkt een groot verschil in de aanwezigheid van reflexen of eigenlijk juist de afwezigheid hiervan. Met een paar oefeningen over, gaan we huiswaarts en zijn we nog elke dag blij en verrast dat dit mogelijk was, met 4 behandelingen en oefeningen. Knap werk Conny en enorm bedankt!

Groetjes van twee tevreden ouders en een zelfverzekerde meid!​
5/5
Het liep "niet lekker" op school. Onze dochter was "slim maar gewoon wat jong". Wat dat betekende of hoe dat "vanzelf' goed zou komen, konden ze totaal niet schetsen.Door gelukkige timing hadden wij net Conny ontdekt. Snel een kennismakingsafspraak gemaakt. Conny stelde ons enorm gerust. Ze kon uitleggen wat wij als "jong" ervaren. Ook de klik tussen dochter en Conny was direct erg prettig. Dat vonden wij toch wel een randvoorwaarde, wilde wij een traject gaan beginnen.Kort gezegd heeft Conny onze dochter in staat gesteld om te gaan leren. Door hele simpele en leuke spelletjes heeft zij haar hersenen laten ontwikkelen zodat ze er aan toe is om te leren. Ze heeft onze dochter leren leren. De technieken / strategieën (voor rekenen bijvoorbeeld) die ze had gemist omdat ze er nog niet klaar voor was, heeft ze opnieuw aangeboden. Ook heeft zij ons ondersteund met enkele handige tips en tricks die de "thuis school" (inmiddels in de tweede lockdown beland) niet alleen aangenamer maakte, maar ook nog eens nuttig voor onze dochter. Deze "tips en tricks" alleen al zijn voor ons van onschatbare waarde geweest.Vandaag haar rapport ontvangen en het ziet er geweldig uit. Wij zijn vooral blij met de verbeterde werkhouding van onze dochter en zien de toekomst blij tegemoet.
Designer
5/5
Scroll naar top