Conny van Leest

aangenaam kennis te maken...

in beeld en geluid...

Ik geloof dat:

Als je weet dat je kunt leren, kun je in vrijheid kiezen wat je wil doen.

Dat maakt dat je mensen krijgt die kunnen kiezen voor het werk dat ze blij maakt. Wetende dat ze misschien best wel “meer” konden.

Dat geeft mensen die tevreden zijn en zonder angst kunnen leven. Als het nodig is, weten ze dat ze keuze hebben om te veranderen of te blijven waar ze zijn.

Ik geloof dat jij-kan-leren en daarmee keuzevrijheid krijgt om die plek in te nemen in de maatschappij waar jij blij van wordt.

en hier voor degenen die liever lezen...

Hallo, en fijn om kennis met je te mogen maken! Als je op deze pagina bent, neem ik aan dat je wil weten wie ik ben, wat ik doe en WAT MAAKT dat ik doe wat ik doe….

Om met het eerste te beginnen, mijn naam is Conny van Leest, Geboren en getogen in Lage Zwaluwe. Een dorp in Brabant tegen de Moerdijk brug aan. Dicht bij de snelweg en daardoor goed bereikbaar.

Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen en getrouwd met Ad, een hele lieve echtgenoot. Op de foto’s hieronder zie je enkele van mijn hobbies.

Als kind nooit geweten wat ik wilde worden, drop-out in mijn jeugdjaren. Eenmaal moeder geworden was dat mijn kans om toch een HBO-opleiding af te ronden. Leerkracht basisonderwijs…

20 jaar voor de klas op verschillende scholen van regulier tot Speciaal onderwijs. Steeds minder ruimte om te doen wat het kind echt zou helpen en daarom in 2020 jijkanleren.nl gestart. 

De naam zegt het al: jij kan WEL leren!! Als je maar weet hoe een kind zich ontwikkelt, wat daarin anders kan gaan en hoe je dat weer bijstuurt. Dat is mijn passie en mijn hobby. 

Wat maakt dat ik dat doe? Wat is er mooier dan een kind te zien die vertrouwen heeft in zijn eigen vermogen om te leren. Een kind, jongere, volwassene die de vrijheid heeft om te kiezen: welke opleiding wil ik doen? Welk werk vind ik leuk? Zonder na te hoeven denken “kan ik dat wel?” of “ben ik daar wel slim genoeg voor?”. 

Ben jij ook zo’n ouder die voor zijn kind door het vuur gaat en weet dat er meer in je kind in zit dan er nu uitkomt?

Laten we hier samen werk van maken. We zijn pas klaar als jouw kind lekker in zijn vel zit en mee kan op school. 

Vraag hieronder een gratis intake gesprek aan om te zien en bespreken hoe we ook jouw kind kunnen helpen…

Bevalt het je wat je leest en ziet op de site, maar wil je eerst weten hoe andere klanten de hulp ervaren hebben?

Klik hieronder op de knop en je kunt het lezen en beluisteren…

Scroll naar boven