gratis e-book        

 

Laat mij jou helpen aan te tonen

dat je kind meer kan dan er nu op school uitkomt

Klik hier voor een download van het boek. 

Wil je weten hoe leer- en/of gedragsproblemen op te lossen zijn? Vul dan je e-mail adres en naam hieronder in.  Je ontvangt dan het e-book en met regelmaat interessante artikelen over leer- en gedragsproblemen.

Heb je een zorg of vraag over jezelf of je kind, stel je vraag dan via het contactformulier. Ik neem dan, vrijblijvend, contact met je op.

* indicates required
zekerheid over het vermogen van je kind

Na het lezen van dit e-book weet jij zeker dat je kind meer kan dan er nu op school uitkomt. Vervolgens kun je kiezen. Laat je het voor wat het is of verdient jouw kind de kans om te laten zien hoe knap hij echt is?

Een van de opties is een gesprek met de leerkracht om het onderwijs op school beter op je kind afgestemd krijgen. Ga je voor zekerheid, plan dan een gratis sessie met mij. Na afloop weet je hoe we jouw kind gaan helpen zijn echte intelligentie te laten zien. 

Conny van Leest, Remedial Teacher
voor kinderen van ouders die aanvoelen dat hun kind beter kan leren dan er op school uitkomt, om op school op hun echte niveau te presteren zodat deze kinderen weer met plezier naar school gaan.

Scroll naar top