Hoe gaan we die leerproblemen en gedragsproblemen oplossen?

De werkwijze bij jijkanleren.nl heeft twee punten als basis:

Spel en beweging

Werken met trajecten

Contact

Het gevolg van de begeleiding

Een kind dat prima mee kan op school. 

Ouders die zien dat ze gelijk hadden. Je kind kon meer zoals je diep van binnen al wist. 

En een kind dat de keuze krijgt: “Wat wil ik worden”, in plaats van, “wat kan ik worden”. 

Het draait er bij jijkanleren.nl namelijk niet om dat je het maximale uit een kind haalt. Bij jijkanleren.nl draait het erom dat een kind lekker in zijn vel zit en gewoon tot goed mee kan in de klas. Waardoor het kind meer opties krijgt voor zijn toekomst.

En wat kost dat dan?

Bij jijkanleren.nl lossen we leerproblemen en gedragsproblemen op door de natuurlijke ontwikkeling van de hersenen te volgen. Na een intake wordt een offerte gemaakt die afgestemd is op jullie behoefte en de uiteindelijke kosten voor de begeleiding aangeeft.

Om je een idee te geven, noem ik hieronder de standaard trajecten. Afhankelijk van de ontwikkeling van je kind heb je mogelijk alleen het basistraject nodig, het vervolgtraject, beide trajecten of een variatie op deze trajecten. Dat wordt duidelijk na de intake.

Basistraject

Duur ca. 2 maanden. De hersenen rijp maken om te leren. Het onder controle brengen van de Primaire Reflexen. Kosten € 295,00.

Vervolgtraject

Duur ca. 4 maanden. De ontwikkeling van de hersenen op leeftijdsniveau brengen en vakinhoudelijke begeleiding zoals rekenen of spelling. Leesproblemen lossen zich meestal zonder specifieke begeleiding op tijdens dit traject. Kosten € 995,00. Betaling kan in één keer of in 3 gelijke termijnen.

5/5
Scroll naar top